Продуктов каталог
Екшън камериАстропланетариумиОбразователни набориКомпасиФенериУстройства за нощно вижданеФотографски триножнициЧанти, калъфи и торбиИнструменти за почистване на оптикаКниги, карти и плакатиДруго
Принадлежности за телескопи
Диагонални огледала за телескопиПризми за телескопиЛещи на Барлоу за телескопиОкуляри за телескопиМонтировки за телескопиТриножници за телескопиЦифрови камери за телескопиПринадлежности за астрофотографияФилтри за телескопиЧанти, калъфи и торбички за телескопиИнструменти за почистване на оптика на телескопиАстрономически книги, карти и плакатиДруги принадлежности за телескопи
Принадлежности за микроскопи
Подготвени микроскопски пробиНабори за експерименти за микроскопиЛещи на обективите за микроскопиОкуляри за микроскопиПокривни стъкла за микроскопиЧисти предметни стъкла за микроскопиЦифрови камери за микроскопиИнструменти за почистване на оптика на микроскопиКниги, карти и плакати за микроскопиДруги принадлежности за микроскопи
Принадлежностиза зрителни тръби
Триножници за зрителни тръбиИнструменти за почистване на оптика на зрителни тръби
Принадлежности за бинокли
Триножници за биноклиЧанти, калъфи и торбички за биноклиИнструменти за почистване на оптика на биноклиБатерии
Разгледайте новите специални оферти в нашия онлайн магазин

Разгледайте новите специални оферти в нашия онлайн магазин

Уважаеми клиенти и посетители,

Разгледайте нашия актуализиран раздел Специални оферти. Налични са пет нови оферти за оптични инструменти и принадлежности Levenhuk:

Специална оферта за сериите Levenhuk Blaze Compact и Levenhuk Blaze Compact ED

Вземете БЕЗПЛАТНО практичен инструмент за ориентация при покупката на която и да е зрителна тръба от сериите Levenhuk Blaze Compact и Levenhuk Blaze Compact ED. КомпасътLevenhuk DC45 може да се използва за ориентиране, следене и дори за астрономически наблюдения. Благодарение на малкия си размер и тегло можете да го приберете удобно в джоба си.

Специална оферта за бинокли и монокли Levenhuk Nelson

Купете който и да ебинокъл или монокъл Levenhuk Nelson и вземете БЕЗПЛАТНО плаваща каишка Levenhuk FS10 за бинокли и камери. Тя е задължителна принадлежност за наблюдения близо до водата. Ако изпуснете случайно своя бинокъл или камера в река или езеро, тази каишка няма да позволи да потънат – плаващата каишка ще остане на повърхността на водата, за да показва къде е устройството.

Специална оферта за цифрова зрителна тръба Levenhuk Blaze D200

Биноклите Levenhuk Atom 8x21 се предоставят напълно БЕЗПЛАТНО с покупката на която и да е цифрова зрителна тръба Levenhuk Blaze D200. Бинокълът Levenhuk Atom 8x21 е създаден, за да Ви предложи най-удобните наблюдения. Можете да регулирате разстоянието между окулярите, има механизъм за корекция на диоптъра, а окулярите са оборудвани с чашки на окулярите, изработени от мека гума. Бинокълът има широко зрително поле и по този начин Ви позволява да наблюдавате големи зони наведнъж.

Специална оферта за бинокли Levenhuk Monaco ED 8x32, Levenhuk Monaco ED 12x50 или Levenhuk Vegas ED 8x32

Купете който и да е бинокъл Levenhuk Monaco ED 8x32, Levenhuk Monaco ED 12x50 или Levenhuk Vegas ED 8x32 и вземете подарък бинокъл Levenhuk Atom 8x21 напълно БЕЗПЛАТНО. Бинокълът Levenhuk Atom 8x21 е създаден, за да Ви предложи най-удобните наблюдения. Можете да регулирате разстоянието между окулярите, има механизъм за корекция на диоптъра, а окулярите са оборудвани с чашки на окулярите, изработени от мека гума. Бинокълът има широко зрително поле и по този начин Ви позволява да наблюдавате големи зони наведнъж.

Специална оферта за биноклите от серия Levenhuk Heritage

Вземете БЕЗПЛАТНО компас Levenhuk DC65 с покупката на който и да е бинокъл от серията Levenhuk Heritage. Компасът Levenhuk DC65 е класически модел за позициониране и ориентиране на картата. Плаващият циферблат бързо фиксира иглата и вграденото осветление позволява използването на компаса в тъмното.

Насладете се на пазаруването на продукти на Levenhuk! Открийте още специални оферти на тази страница.