Продуктов каталог
Устройства за нощно вижданеТермовизионни устройстваАстропланетариумиИзмервателни инструментиЛазерни далекомериОбразователни набориКомпасиЕкшън камериФенериФотографски триножници и стативиЧанти, калъфи и торбиИнструменти за почистване на оптикаКниги, карти и плакатиБатерииДруго
Принадлежности за телескопи
Диагонални огледала за телескопиПризми за телескопиЛещи на Барлоу за телескопиОкуляри за телескопиМонтировки за телескопиТриножници и стативи за телескопиЦифрови камери за телескопиПринадлежности за астрофотографияФилтри за телескопиЧанти, калъфи и торбички за телескопиИнструменти за почистване на оптика на телескопиАстрономически книги, карти и плакатиДруги принадлежности за телескопи
Принадлежности за микроскопи
Подготвени микроскопски пробиНабори за експерименти за микроскопиЛещи на обективите за микроскопиОкуляри за микроскопиПокривни стъкла за микроскопиЧисти предметни стъкла за микроскопиЦифрови камери за микроскопиИнструменти за почистване на оптика на микроскопиКниги, карти и плакати за микроскопиДруги принадлежности за микроскопи
Принадлежностиза зрителни тръби
Триножници и стативи за зрителни тръбиИнструменти за почистване на оптика на зрителни тръбиДруги принадлежности за зрителни тръби
Принадлежности за бинокли
Триножници и стативи за биноклиЧанти, калъфи и торбички за биноклиИнструменти за почистване на оптика на бинокли
Правила и условия

Правила и условия

Опции за плащане

Предлагаме няколко опции за плащане: с кредитна карта, Paypal или банков превод. След като направите поръчката, ще се свържем с Вас, за да потвърдим поръчката и предпочитания начин на плащане, както и сроковете за доставка. Ако имате въпроси относно възможните начини на плащане, свържете се с нас.

Опции за доставка

Ние предлагаме стандартна доставка за всички продукти. Безплатна стандартна доставка при поръчки над 150 BGN (не важи за телескопи серия Levenhuk RA).

Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Спиди по тарифи на съответния доставчик.

Държавите членки на ЕС са: Австрия, Финландия, Белгия, България, Хърватия, Кипър, Чешката република, Дания, Естония, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Люксембург, Малта, Нидерландия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Испания.

Цените за доставка за поръчки, които не отговарят на изискванията за безплатна доставка (включително всички поръчки, доставени извън ЕС), зависят от поръчаните продукти и държавата на доставка. Нашият мениджър по продажбите ще се свърже с Вас преди доставката с подробна информация относно таксите за доставка, които ще бъдат приложени.

Политика за връщане

Ако не сте доволни от покупката си, можете да върнете артикул в рамките на 14 дни и да получите възстановяване на сумата дори ако покупката е направена във физически магазин. Ще възстановим обратно парите Ви!

Стойността на доставката не се възстановява.

Продуктът трябва да бъде опакован в оригиналната опаковка, да е в изправност и да няма следи от употреба. Ако продуктът бъде върнат поради дефект, който е установен по-късно, ние ще възстановим разходите за транспортирането на продукта до нашия склад. Дефектните продукти се заменят в съответствие с правилата на гаранцията, осигурена от производителя.

Гаранция

Всички продукти, посочени на уебсайта zoom-n-joy.bg, имат същата гаранция като декларираната от производителя на марката.

Всички микроскопи, телескопи, бинокли и лупи Levenhuk имат доживотна гаранция; всички принадлежности имат 2-годишна гаранция. Пълни подробности можете да намерите тук. Всички продукти Discovery имат 10-годишна гаранция (с изключение на принадлежностите, които имат 2-годишна гаранция).

Политика за поверителност

Обработката на личните данни се извършва в пълно съответствие с Общия регламент за защита на данните.

Никоя информация, която предоставяте относно себе си, няма да бъде разкривана пред трети страни освен в степента, необходима за обработка на поръчката Ви (например ние съобщаваме на фирмата доставчик Вашия адрес, но не разкриваме имейл адреса Ви).

Можете да откриете пълната информация относно политиката за поверителност на специална страница.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2023 Zoom’n’Joy
© 2023 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com