Продуктов каталог
Екшън камериАстропланетариумиОбразователни набориКомпасиФенериУстройства за нощно вижданеФотографски триножнициЧанти, калъфи и торбиИнструменти за почистване на оптикаКниги, карти и плакатиБатерииДруго
Принадлежности за телескопи
Диагонални огледала за телескопиПризми за телескопиЛещи на Барлоу за телескопиОкуляри за телескопиМонтировки за телескопиТриножници за телескопиЦифрови камери за телескопиПринадлежности за астрофотографияФилтри за телескопиЧанти, калъфи и торбички за телескопиИнструменти за почистване на оптика на телескопиАстрономически книги, карти и плакатиДруги принадлежности за телескопи
Принадлежности за микроскопи
Подготвени микроскопски пробиНабори за експерименти за микроскопиЛещи на обективите за микроскопиОкуляри за микроскопиПокривни стъкла за микроскопиЧисти предметни стъкла за микроскопиЦифрови камери за микроскопиИнструменти за почистване на оптика на микроскопиКниги, карти и плакати за микроскопиДруги принадлежности за микроскопи
Принадлежностиза зрителни тръби
Триножници за зрителни тръбиИнструменти за почистване на оптика на зрителни тръби
Принадлежности за бинокли
Триножници за биноклиЧанти, калъфи и торбички за биноклиИнструменти за почистване на оптика на бинокли
Голямо обновяване на телескопите Levenhuk! Продажба на сериите Levenhuk Blitz BASE и Blitz PLUS за първи път!

Голямо обновяване на телескопите Levenhuk! Продажба на сериите Levenhuk Blitz BASE и Blitz PLUS за първи път!

Уважаеми клиенти и посетители,

Наскоро компанията Levenhuk представи нови телескопи: сериите за начинаещи Blitz BASE и Blitz PLUS. Те вече се предлагат в нашия онлайн магазин. Запознайте се с нашите нови продукти!

Телескопите Levenhuk Blitz BASE са рефракторни и рефлекторни телескопи за начинаещи потребители от всяка възраст. Ще можете да наблюдавате Луната, планетите на Слънчевата система и ярки обекти в далечния Космос. Благодарение на азимуталната монтировка телескопите от тази серия са лесни за употреба. Включени са всички необходими принадлежности.

 • Levenhuk Телескоп Levenhuk Blitz 70s BASE е малък ахроматичен рефракторен телескоп върху настолен триножник, неговата азимутална монтировка има удобен бутон за регулиране на фокуса и той е предназначен за наблюдение на Луната, планети като Земята и наземни обекти.
 • Levenhuk Телескоп Levenhuk Blitz 50 BASE е лесен за употреба ахроматичен рефракторен телескоп за наблюдение на Луната и наземни обекти.
 • Levenhuk Телескоп Levenhuk Blitz 60 BASE е ахроматичен рефракторен телескоп за наблюдение на Луната и наземни обекти, неговата монтировка е допълнена с миниатюрен винт върху вертикалната ос.
 • Levenhuk Телескоп Levenhuk Blitz 70 BASE е ахроматичен рефракторен телескоп с класическо фокусиращо устройство 1,25”, той е отличен уред за наземни наблюдения и наблюдения на космическото пространство.
 • Levenhuk Телескоп Levenhuk Blitz 76 BASE е Нютонов рефлекторен телескоп със сферично главно огледало; той е добър избор за наблюдения на далечния Космос.
 • Levenhuk Телескоп Levenhuk Blitz 114 BASE е класически Нютонов рефлекторен телескоп с фокусиращо устройство 1,25”, сферично главно огледало и миниатюрен винт върху вертикалната ос на монтировката. Той е идеален за изследване на далечния Космос.

Телескопите Levenhuk Blitz PLUS са също рефракторни телескопи и Нютонови рефлекторни телескопи, но те са монтирани върху екваториални монтировки. Този тип монтировка е по-удобна за следене на движещи се бързо астрономически обекти и за астрофотография. Телескопите от серията са подходящи за амбициозни начинаещи. Включени са всички необходими принадлежности за широка гама наблюдения.

 • Levenhuk Телескоп Levenhuk Blitz 76 PLUS е Нютонов рефлекторен телескоп със сферично главно огледало, монтиран върху екваториална монтировка EQ2; той е отличен за наблюдения на ярки обекти в далечния Космос.
 • Levenhuk Телескоп Levenhuk Blitz 114s PLUS е Нютонов рефлекторен телескоп с малко фокусно разстояние за визуални наблюдения и астрофотография. Телескопът е със стандартно 31,75-милиметрово (1,25-инчово) фокусиращо устройство, така че е съвместим с повечето предлагани на пазара принадлежности.
 • Levenhuk Телескоп Levenhuk Blitz 114 PLUS е класически Нютонов рефлекторен телескоп със сферично главно огледало. Той е с монтировка EQ4 и разширен комплект: включени са соларни и лунни филтри.
 • Levenhuk Телескоп Levenhuk Blitz 203 PLUS е Нютонов рефлекторен телескоп с голяма апертура и малко фокусно разстояние със сферично главно огледало. Включени са 31,75-милиметрово (1,25-инчово) фокусиращо устройство, соларни и лунни филтри
 • Levenhuk Телескоп Levenhuk Blitz 70 PLUS е ахроматичен рефракторен телескоп с монтировка EQ2, с класическо фокусиращо устройство 1,25”, той е отличен уред за наземни наблюдения и наблюдения на космическото пространство.

Моля, имайте предвид, че всички телескопи на Levenhuk са с доживотна гаранция на производителя.