Продуктов каталог
Екшън камериАстропланетариумиОбразователни набориКомпасиФенериУстройства за нощно вижданеФотографски триножници и стативиЧанти, калъфи и торбиИнструменти за почистване на оптикаКниги, карти и плакатиБатерииДруго
Принадлежности за телескопи
Диагонални огледала за телескопиПризми за телескопиЛещи на Барлоу за телескопиОкуляри за телескопиМонтировки за телескопиТриножници и стативи за телескопиЦифрови камери за телескопиПринадлежности за астрофотографияФилтри за телескопиЧанти, калъфи и торбички за телескопиИнструменти за почистване на оптика на телескопиАстрономически книги, карти и плакатиДруги принадлежности за телескопи
Принадлежности за микроскопи
Подготвени микроскопски пробиНабори за експерименти за микроскопиЛещи на обективите за микроскопиОкуляри за микроскопиПокривни стъкла за микроскопиЧисти предметни стъкла за микроскопиЦифрови камери за микроскопиИнструменти за почистване на оптика на микроскопиКниги, карти и плакати за микроскопиДруги принадлежности за микроскопи
Принадлежностиза зрителни тръби
Триножници и стативи за зрителни тръбиИнструменти за почистване на оптика на зрителни тръбиДруги принадлежности за зрителни тръби
Принадлежности за бинокли
Триножници и стативи за биноклиЧанти, калъфи и торбички за биноклиИнструменти за почистване на оптика на бинокли
Новини от Levenhuk: март 2022 г.

Новини от Levenhuk: март 2022 г.

Уважаеми клиенти,

Добре дошли в нашия месечен информационен бюлетин! През този месец ние представяме вълнуващите актуализации в нашата продуктова гама. Ние също започнахме сътрудничество с нови фирми и организации по целия свят.

Нови продукти

Levenhuk Wezzer BASE. Тази серия включва метеорологични устройства с базови функции. Това са модели за следене на основните параметри на микроклимата и за прогнозиране у дома или в движение на възможните промени на метеорологичните условия. Можете да ги поставите навсякъде в апартамента, офиса, къща в провинцията или дори да ги вземете със себе си, когато пътувате.
Прочетете още
Levenhuk Wezzer PLUS. Метеорологични устройства с разширени функции. Тези метеорологични станции могат да измерват нивата на температурата и влажността. Някои модели измерват също атмосферното налягане, количеството на валежите и предоставят прогноза за времето.
Прочетете още
Discovery Crafts. Тази серия включва различни специални лупи, които са подходящи за всички, които търсят оптичен уред за професионалисти бижутери, часовникари и занаятчии. Повечето от тях са оборудвани със сменяеми комбинирани лещи и светодиодни светлини за работа в условия на ниска осветеност.
Прочетете още
Kraftmax. Висококачествени алкални батерии със стабилно напрежение. Благодарение на тяхната голяма енергия и продължителност на работа те са идеални за устройства с по-голямо потребление на енергия, например чувствителна електроника, която изисква дълготрайни и надеждни батерии.
Прочетете още

Отзиви

Discovery Breeze. Преглед на ярки морски бинокли: разгледайте включените в комплекта инструменти, техните спецификации и някои специални функции, за които вероятно не знаете.
Вижте тук
Discovery Field. Преглед на класически полеви бинокли: висококачествено стъкло ВК-7 с многослойно покритие, призми на Поро. Този модел бинокъл е изработен от издръжлива лека пластмаса. Тези бинокли са с гумено покритие за лесно наблюдение, като се държат в ръка.
Вижте тук
Discovery Sky. Преглед на най-добрите бинокли за начинаещи: С телескопите Discovery Sky се борави лесно, те са лесни за сглобяване, което ги прави идеален избор за начинаещи и средно напреднали наблюдатели. Всеки телескоп се доставя с илюстрираната образователна книга „Космос. Непразна празнота“.
Вижте тук
Discovery Prof DPS. Discovery Prof DPS: подготвени проби за професионална микроскопия. Пробите са изготвени с оптично стъкло от професионален клас, поради което образците се виждат изключително отчетливо и детайлно.
Вижте тук
Discovery Basics. Серията Discovery Basics предлага най-различни многофункционални инструменти и изследователски комплекти. Комплектът включва около дузина различни елементи които са предназначени за изследване, ориентиране и наблюдение.
Вижте тук

Levenhuk по света

Levenhuk се разраства и развива непрекъснато, като обхваща нови територии и усъвършенства своите продукти, като ги прави още по-добри. „Levenhuk по света“ е точното място, където можете да намерите всички най-важни и най-интересни новини и публикации за Levenhuk от цял свят.

В момента висококачествени оптични продукти Levenhuk вече се предлагат в 40 държави в Европа, Северна Америка и Азия.

Нови дистрибутори на Levenhuk

Италия: hinelson.com, cartuccedacaccia.sicilia.it, otticamoramarco.com, armeriamornago.it
Португалия: site.astrofoto.com.pt

Благодарим Ви за вниманието!

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com