Продуктов каталог
Екшън камериАстропланетариумиОбразователни набориКомпасиФенериУстройства за нощно вижданеФотографски триножнициЧанти, калъфи и торбиИнструменти за почистване на оптикаКниги, карти и плакатиБатерииДруго
Принадлежности за телескопи
Диагонални огледала за телескопиПризми за телескопиЛещи на Барлоу за телескопиОкуляри за телескопиМонтировки за телескопиТриножници за телескопиЦифрови камери за телескопиПринадлежности за астрофотографияФилтри за телескопиЧанти, калъфи и торбички за телескопиИнструменти за почистване на оптика на телескопиАстрономически книги, карти и плакатиДруги принадлежности за телескопи
Принадлежности за микроскопи
Подготвени микроскопски пробиНабори за експерименти за микроскопиЛещи на обективите за микроскопиОкуляри за микроскопиПокривни стъкла за микроскопиЧисти предметни стъкла за микроскопиЦифрови камери за микроскопиИнструменти за почистване на оптика на микроскопиКниги, карти и плакати за микроскопиДруги принадлежности за микроскопи
Принадлежностиза зрителни тръби
Триножници за зрителни тръбиИнструменти за почистване на оптика на зрителни тръби
Принадлежности за бинокли
Триножници за биноклиЧанти, калъфи и торбички за биноклиИнструменти за почистване на оптика на бинокли
Нови принадлежности за микроскопи в серията MED на Levenhuk

Нови принадлежности за микроскопи в серията MED на Levenhuk

Уважаеми клиенти и посетители,

С радост Ви представяме 18 окуляра и обектива за микроскопи. Всички те са от серията MED на Levenhuk и са съвместими с повечето модерни микроскопи.

Окуляри

Класически универсални окуляри с 30 mm диаметър на тръбата. Лещите им са изработени от стъкло и са поместени в металния корпус. Те осигуряват висококачествено изображение. Тези окуляри са великолепен избор и за любителски, и за лабораторни наблюдения.

Ахроматични обективи

В сравнение с класическите оптични системи ахроматичната оптика осигурява по-отчетливо и по-контрастно изображение. Серията MED на Levenhuk включва два ахроматични обектива с 20x и 60x увеличение. Обективът 60x е снабден с пружинна рамка.

Планахроматични обективи

Планахроматичната оптика предоставя най-висококачественото изображение. Тези лещи са отличен избор за лабораторни изследвания, тъй като елиминират повечето оптични аберации. Планахроматичните обективи са подходящи за микробиологични изследвания. Серията MED на Levenhuk включва обективи с увеличение от 4x до 100x. Обективът с увеличение 100x може да се използва за маслена имерсия. Трите обектива (40х, 60х и 100х) са с пружинна рамка.

Планахроматични обективи с корекция до безкрайност

Коригираната до безкрайност оптика позволява монтиране на широк набор от допълнителни принадлежности за микроскопи: поляризатори, фазово контрастни устройства и др. Въпреки това обективите трябва да бъдат коригирани до безкрайност. Серията MED на Levenhuk има шест нови планахроматични обектива с корекция до безкрайност. Те се характеризират с 4x до 100x увеличение. Обектив с увеличение 100x може да се използва за маслена имерсия, а обективите с 40x, 60x и 100x увеличение са снабдени със защитни пружинни рамки.