Продуктов каталог
Екшън камериАстропланетариумиОбразователни набориКомпасиФенериУстройства за нощно вижданеФотографски триножнициЧанти, калъфи и торбиИнструменти за почистване на оптикаКниги, карти и плакатиБатерииДруго
Принадлежности за телескопи
Диагонални огледала за телескопиПризми за телескопиЛещи на Барлоу за телескопиОкуляри за телескопиМонтировки за телескопиТриножници за телескопиЦифрови камери за телескопиПринадлежности за астрофотографияФилтри за телескопиЧанти, калъфи и торбички за телескопиИнструменти за почистване на оптика на телескопиАстрономически книги, карти и плакатиДруги принадлежности за телескопи
Принадлежности за микроскопи
Подготвени микроскопски пробиНабори за експерименти за микроскопиЛещи на обективите за микроскопиОкуляри за микроскопиПокривни стъкла за микроскопиЧисти предметни стъкла за микроскопиЦифрови камери за микроскопиИнструменти за почистване на оптика на микроскопиКниги, карти и плакати за микроскопиДруги принадлежности за микроскопи
Принадлежностиза зрителни тръби
Триножници за зрителни тръбиИнструменти за почистване на оптика на зрителни тръби
Принадлежности за бинокли
Триножници за биноклиЧанти, калъфи и торбички за биноклиИнструменти за почистване на оптика на бинокли
Нови продукти: цифрови микроскопи Levenhuk с дистанционно управление!

Нови продукти: цифрови микроскопи Levenhuk с дистанционно управление!

Уважаеми клиенти и посетители!

Levenhuk представи нови цифрови микроскопи с дистанционно управление, които вече се предлагат в нашия онлайн магазин. Актуализацията на гамата обхваща популярните серии Rainbow и LabZZ, а така също и напълно новата линия DTX RC. Запознайте се!

Levenhuk DTX RC са микроскопи за приложни изследвания. Те предлагат оптично и цифрово увеличение и Ви позволяват да работите с големи непрозрачни предмети, като камъни, монети, електронни устройства, насекоми и бижута. Микроскопите са оборудвани с вградени цветни екрани, светодиодни светлини върху гъвкави държачи и безжични устройства за дистанционно управление. Всички модели Ви дават възможност за заснемане на изображения и видеозаписи с висока разделителна способност. Някои модели могат да се свързват към компютър. Микроскопите са с променливотоково захранване.

Микроскопите с дистанционно управление в серията Rainbow са два нови продукта за научни хобита и изследвания. Те имат комбинирано осветление, което осигурява възможност за изследване на образци с всякаква степен на прозрачност: камъни, насекоми, текстил, биологични разрези и други. Тези микроскопи Ви дават възможност за заснемане на изображения и видеозаписи с висока разделителна способност и са с въртящи се екрани. Наборът включва 12 готови за употреба предметни стъкла за микроскоп.

  • Цифровият микроскоп Levenhuk Rainbow DM500 има 5-инчов екран с течнокристален дисплей и просто дистанционно управление за заснемане на изображения и видеозаписи. С променливотоково захранване.
  • Цифровият микроскоп Levenhuk Rainbow DM700 е със 7-инчов екран с течнокристален дисплей и многофункционално дистанционно управление. Захранва се с променливотоково захранване или с батерия.

Микроскопите с дистанционно управление в серията LabZZ са подобни на микроскопите Rainbow, но са съобразени с предпочитанията на децата. Характеристики: ярък корпус, малък размер и лесна работа с тях. Подходящи са за изследване на биологични разрези, камъни, малки механизми и много други.

  • Цифровият микроскоп Levenhuk LabZZ DM200 LCD има 4,3-инчов екран и просто дистанционно управление за заснемане на изображения и видеозаписи; захранва се с променливотоково захранване или с батерия. Наборът включва 12 готови за употреба предметни стъкла за микроскоп.

Моля, обърнете внимание, че всички микроскопи Levenhuk са с доживотна гаранция.