Продуктов каталог
Екшън камериАстропланетариумиОбразователни набориКомпасиФенериУстройства за нощно вижданеФотографски триножнициЧанти, калъфи и торбиИнструменти за почистване на оптикаКниги, карти и плакатиДруго
Принадлежности за телескопи
Диагонални огледала за телескопиПризми за телескопиЛещи на Барлоу за телескопиОкуляри за телескопиМонтировки за телескопиТриножници за телескопиЦифрови камери за телескопиПринадлежности за астрофотографияФилтри за телескопиЧанти, калъфи и торбички за телескопиИнструменти за почистване на оптика на телескопиАстрономически книги, карти и плакатиДруги принадлежности за телескопи
Принадлежности за микроскопи
Подготвени микроскопски пробиНабори за експерименти за микроскопиЛещи на обективите за микроскопиОкуляри за микроскопиПокривни стъкла за микроскопиЧисти предметни стъкла за микроскопиЦифрови камери за микроскопиИнструменти за почистване на оптика на микроскопиКниги, карти и плакати за микроскопиДруги принадлежности за микроскопи
Принадлежностиза зрителни тръби
Триножници за зрителни тръбиИнструменти за почистване на оптика на зрителни тръби
Принадлежности за бинокли
Триножници за биноклиЧанти, калъфи и торбички за биноклиИнструменти за почистване на оптика на биноклиБатерии
Запознайте се с 13 нови лабораторни микроскопа от Levenhuk!

Запознайте се с 13 нови лабораторни микроскопа от Levenhuk!

Уважаеми клиенти и посетители!

С удоволствие Ви информираме, че вече се предлагат за продажба 13 нови лабораторни микроскопа от Levenhuk. Това са микроскопи за светло поле, за тъмно поле и поляризационни микроскопи за широка гама микробиологични изследвания, така също и цифрови модели за проучвания и хоби. Новите артикули са вече на уебсайта!

Микроскопи Levenhuk 400

Характеристики на серията: ахроматични обективи, широкоъгълни окуляри, долни светодиодни лампи с колектор и регулиране на яркостта. Захранват се с акумулаторни батерии. Продуктовата линия включва четири микроскопа с различни типове въртящи се глави и цифров микроскоп с камера и екран с течнокристален дисплей.

Микроскопи Levenhuk 500

Характеристики на серията: ахроматична широкоъгълна оптика, долни халогенни лампи с колектор и регулируема яркост. С променливотоково захранване. Освен моделите за работа по метода на светлото поле, продуктовата линия включва поляризационен микроскоп за кристалография, металография и високо специализирани микробиологични проучвания.

Микроскопи Levenhuk 900

Характеристики на серията: окуляри с широко зрително поле, ахроматични обективи, мощни светодиодни лампи с регулиране на яркостта, колектори и променливотоково захранване. Гамата модели включва бинокулярни и тринокулярни микроскопи, а също и микроскоп за тъмно поле за анализ на живи капки кръв.

Микроскопи Levenhuk DL LCD

Характеристики на серията: предварително монтирани цифрови камери, глави с екран с течнокристален дисплей и възможност за правене на снимки и видеозаписи. Новите продукти включват модели със светодиодни лампи и ахроматична оптика.

Моля, обърнете внимание, че всички микроскопи Levenhuk са с доживотна гаранция.