Продуктов каталог
Филтър(1)

Цена

Увеличение, x

Диаметър на лещата на обектива, mm

Допълнителен

Зрителни тръби Levenhuk Blaze PLUS

Зрителните тръби Levenhuk Blaze PLUS са модерни оптични инструменти за всякакви метеорологични условия. Трудно ще бъде да надценим зрителните тръби Levenhuk Blaze PLUS – те са устойчиви на прах и вода, характеризират се с лещи на обектива с плавно променливо увеличение, напълнени с азот корпуси, стъклена оптика с покритие и окуляри с възможност за сменяне. Оптичните инструменти от тази серия са перфектно адаптирани за дългосрочни наблюдения с триножник. Ловците, любителите на дивата природа и феновете на спортни събития ще обикнат тези модели. Всички зрителни тръби Levenhuk Blaze PLUS се адаптират към фотографско оборудване. Комплектът включва метален настолен триножник.

Серия
Зрителни тръби на начално ниво
Зрителни тръби за напреднали
Цифрови зрителни тръби
Сувенирни зрителни тръби
Levenhuk, Inc., USA
Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:

Ще останете впечатлени от гамата от зрителни тръби в онлайн магазина Zoom’n’Joy

Зрителните тръби са оптични инструменти, повечето от които, са предназначени за продължителни стационарни наблюдения. Те се използват в ситуации, с които биноклите не могат да се справят, като Ви дават възможност за детайлно наблюдение на отдалечени обекти. В тази секция ще откриете зрителни тръби на известни водещи световни производители. Всяка от тях може да Ви стане лоялен помощник при решаването на различни задачи – изследване на дивата природа, орнитология, наблюдения и др.

Зрителните тръби могат да бъдат разделени на следните категории: детски, сувенирни, ловни, туристически, както и модели за стационарни наблюдения.

Детските зрителни тръби са специално предназначени за най-малките изследователи. Те са напълно безопасни за употреба. От тях не може да се очаква да имат впечатляваща оптика, но са отлични за наблюдение на света около нас с малко увеличение. Купете зрителни тръби в нашия магазин за наблюдения сред природата и в градска среда.

Сувенирните зрителни тръби изглеждат невероятно. Тези оптични инструменти имат старинен дизайн и изглеждат зрелищно и необичайно. Те биха били отличен подарък за взискателните клиенти.

Основният асортимент в нашия онлайн магазин обаче се състои от зрителни тръби за лов, пешеходни преходи и стационарни наблюдения. Те използват призми на Амичи или на Поро; оптичните елементи в повечето модели са произведени от стъкло, а лещите са с едно или няколко покрития, антирефлексно и защитно покритие. Туристическите зрителни тръби са с компактни размери и малко тегло и са удобни за носене при пътуване. Ловните зрителни тръби са подходящи за детайлно наблюдение на пейзажи; много модели се предлагат с лещи на обектива, които позволяват плавно изменение на увеличението. Моделите за стационарни наблюдения са с голямо увеличение и винаги се получават с триножник. Преди да купите зрителна тръба, не забравяйте да разгледате раздела Полезни ревюта. Ще откриете много полезни отзиви за зрителните тръби.

Струва си да се отбележи, че висококачествените зрителни тръби са също с непромокаеми корпуси и голяма устойчивост на температурни промени (техните лещи не се замъгляват, понеже са напълнени с азот). Освен това те дават възможност за наблюдения при ниска осветеност, напр. по време на часовете преди зазоряване или в облачно време. Можете да закупите зрителни тръби в онлайн магазина и в „офлайн“ магазина.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com