Продуктов каталог
Филтър

Цена

Увеличение, x

Диаметър на лещата на обектива, mm

Допълнителен

Устройства за нощно виждане

Устройствата за нощно виждане са много удобни оптични инструменти за наблюдения през нощта. Мощната оптика дава възможност за използване на тези устройства в тъмнина, както и в условия на лоша осветеност. Тези устройства включват бинокли, монокли и модели за глава. Устройствата за нощно виждане са великолепни за ловци, пазачи, спасители и астрономи.

Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:

Устройства за нощно виждане: подходящи за лов, охрана и наблюдения при тъмни условия

Устройствата за нощно виждане са най-практичните оптични инструменти за нощни наблюдения. Оптиката с висока апертура позволява използването на тези инструменти не само при условия на слаба осветеност, но и при пълна тъмнина. Инфрачервеното осветление е полезно за осветяване на обекти, когато няма други източници на светлина. Двата окуляра значително намаляват натоварването на очите и позволяват удобни продължителни наблюдения. Те също така осигуряват защита от ярка светлина. В този раздел ще откриете монокли за нощно виждане и бинокли. Устройствата за нощно виждане Ви позволяват да се движите абсолютно свободно в тъмнината.

Моноклите за нощно виждане са най-удобни за наблюдение с помощта на триножник и за кратки наблюдения при държане в ръка. Благодарение на компактните им размери те няма да Ви натоварят. Тези оптични инструменти се отличават с широк диапазон на увеличение, инфрачервена светлина и ергономичен корпус. Цените на устройствата за нощно виждане са достъпни и не варират много. Можете също така да закупите и използвате бинокли за нощно виждане за работа в пълна тъмнина, но двата окуляра правят наблюденията значително по-удобни, което позволява провеждането на продължителни наблюдения. Външните индикатори на оптичния инструмент са скрити благодарение на специалния дизайн, който гарантира, че ще останете незабелязани.

Предлагат се и устройства за нощно виждане с лента за глава, които осигуряват свобода на движението. Тези устройства се прикрепват към главата и освобождават ръцете Ви. С цел удобно ориентиране няма увеличение; оптиката осигурява панорамно висококачествено изображение. На нашия уебсайт можете да научите повече за устройствата за нощно виждане и цените на избраните модели и да ги закупите.

Ако не сте сигурни кое устройство за нощно виждане да изберете, сравнете няколко модела на нашия уебсайт. Ще видите списък с всички техни спецификации и ще вземете решение за по-привлекателен модел. Някои устройства за нощно виждане позволяват заснемане на снимки и видеоклипове по време на наблюдения. Предлагаме Ви да разгледате раздела за инструменти за почистване на оптиката: тези принадлежности ще Ви помогнат да се грижите правилно за оптичните елементи и да осигурите дълъг експлоатационен живот.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com