Продуктов каталог
Филтър(1)

Цена

Допълнителен

Телескопи Levenhuk Ra

Levenhuk Ra telescope series is designed for professional astronomers. All models in the series are equipped with high-class optics. These telescopes produce outstanding views during visual observations and are great for astrophotography. The selection includes professional refracting and catadioptric optical tubes as well as powerful large-aperture reflectors on Dobsonian mounts.

Серия
Levenhuk, Inc., USA
Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:

Покупка на телескоп: как да изберем точния инструмент в онлайн магазина

Разполагаме с най-широк набор от телескопи от водещите световни марки, включително телескопи Levenhuk, телескопи Bresser, телескопи Meade, телескопи Celestron, телескопи Explore Scientific, телескопи LUNT и телескопи Sky-Watcher. Телескопите от тези марки са признати отдавна от любители и професионалисти в областта на астрономията. Ще намерите също продукти на други известни компании.

Разбира се, хората купуват телескопи, за да наблюдават звездите и Луната, планетите от Слънчевата система и множество тайнствени наземни обекти. В онлайн магазина Zoom’n’Joy ние се специализираме в продажбата на телескопи и с удоволствие ще Ви помогнем да изберете чудесен качествен оптичен инструмент.

В тази секция сме събрали телескопи от всички модели и марки, и сме ги разделили на категории за Ваше удобство. В зависимост от оптичната конструкция и типа на монтировката, те се разделят на рефракторни, рефлекторни и катадиоптрични телескопи с екваториална, азимутална и GoTo монтировка. Можете да изберете също телескоп за деца в специална секция на нашия уебсайт.

Ако търсите Вашия първи телескоп, Вие трябва да се насочите към прости модели за начинаещи. Изберете подходящ оптичен инструмент и сравнете цените на телескопите за начално ниво в нашия каталог. Ще намерите модели с великолепно съотношение цена/качество – те могат да бъдат чудесни подаръци за приятелите, семейството или колегите.

Също така е важно да изберете правилно принадлежности за телескопа. Не е достатъчно само да получите телескоп: ако наистина се интересувате от изследване на звездното небе, не можете да го направите без допълнителни принадлежности. Онлайн магазинът Zoom’n’Joy предлага широка гама принадлежности за телескопи, от които се нуждаете. Лещи на Барлоу и допълнителни окуляри подобряват значително характеристиките на телескопа и позволяват да се наблюдава повече с един и същи оптичен инструмент. За подробното изучаване на повърхностите на планети ще Ви бъдат необходими светлинни филтри. По-стабилната монтировка помага за елиминиране на вибрациите при тежки телескопи, при голямо увеличение. Продуктите за почистване на оптика гарантират продължително поддържане на телескопа във функционално състояние и осигуряване на винаги отлични отчетливи и живи изображения. Магазинът за телескопи Zoom’n’Joy.bg предлага атрактивни цени за закупуване на телескопи.