Продуктов каталог
Филтър

Цена

Образователни набори

Както децата, така и възрастните ще харесат образователните набори. Децата ще бъдат насърчени да възприемат сложния свят на науката, като интересна и забавна игра. Предлагаме набори в различни области на науката: физика, биология, химия, механика, астрономия и др. Всички набори са напълно безопасни и лесни за употреба. Провеждайте експерименти заедно, отглеждайте растения и научете повече за света около нас.

Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:
ОЩЕ

Ние предлагаме широка гама от образователни набори за експерименти за деца

Как да запознаем детето с науката? Какво подарък да изберем за млад любопитен учен? Къде мога да купя забавен комплект оптика за дете или тийнейджър? Онлайн магазинът Zoom’n’Joy представя образователните комплекти оптични инструменти. Те са създадени, за да насърчат младите учени да изследват света около тях. Предлагаме образователни набори за експерименти за деца от известни производители. Комплектът от микроскоп и телескоп Levenhuk LabZZ MT2 съдържа перфектни първи оптични инструменти за деца. Младият изследовател ще получи основните знания по изследвания с микроскоп и астрономия. Този комплект включва микроскоп и телескоп и всички необходими принадлежности, за да започнете експериментите незабавно.

Тези инструменти предизвикват интерес към науката! Детето ще се радва да търси звездни купове и планетите от Слънчевата система чрез телескоп или да изследва малки парченца от листа или козина под микроскопа. Можете дори да опитате да подготвите собствените проби за микроскоп заедно. Телурият Levenhuk LabZZ е невероятен механичен модел на въртенето на Земята и Луната около Слънцето. Той помага на детето да разбере защо след нощта настъпва ден и как се сменят сезоните. В този раздел можете също да закупите набори за експерименти за употреба на открито от Levenhuk и Bresser. Абсолютно забавление за децата е да се чувстват като изследователи с многофункционални набори от оптични инструменти и различни принадлежности.

Децата с удоволствие ще изследват сложния свят на науката с образователни набори. В нашия каталог ще намерите набори за експерименти в различни научни области за деца от всички възрасти. Тези набори ще ангажират млади изследователи за дълго време и ще им донесат много радост. Онлайн магазинът Zoom’n’Joy предлага богата селекция от оптика и други продукти за деца. На нашия уебсайт ще откриете отлични телескопи, микроскопи, бинокли, образователни книги и принадлежности, създадени специално за деца. Те съчетават висококачествени оптични елементи и атрактивен ярък дизайн. Насладете се на пазаруването в нашия онлайн магазин!

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com