Продуктов каталог
Филтър

Цена

Допълнителен

Микроскопи

Микроскопът е не само инструмент за професионални изследвания, но също и метод на обучение и начин за запознаване на децата с науката. Можете да използвате микроскоп у дома или за професионални задачи. Най-простите модели не изискват никакви познания и включват ръководства за начинаещи изследователи. По-скъпите и сложни микроскопи могат да се използват в професионални лаборатории, в областта на биологичните изследвания, в клиничната диагностика, в криминалистиката, при прецизни приложения и на много други места.

Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:
ОЩЕ

Намерете отличен микроскоп в нашия онлайн магазин

Как да изберете и купите микроскоп в онлайн магазин? Микроскопите се различават в голяма степен, в зависимост от това как се справят със задачите, които трябва да изпълняват. По тип те се разделят на биологични и цифрови модели. Когато работите с биологичен модел, Вие наблюдавате през окуляра, докато в цифровия микроскоп камера заменя окуляра и се показва изображение на компютърен екран.

Цифровият микроскоп може да бъде оборудван с външна или с вградена камера. Биологичните микроскопи се разделят допълнително в зависимост от вида на окуляра на монокулярни, бинокулярни и тринокулярни модели. Освен това те се разграничават на такива за деца, училищни, промишлени и лабораторни микроскопи. Всички тези типове микроскопи се предлагат в онлайн магазина Zoom’n’Joy.

За тези, които търсят микроскоп от определен производител, ние разделихме целия асортимент на секции по марки: така ще бъде по-удобно за Вас при избора на най-подходящия модел. Ние продаваме чудесни микроскопи от следните марки: Levenhuk, Bresser, Celestron, Delta Optical и други. В нашия магазин можете да закупите микроскоп за потребители от всички нива.

Сложен и авторитетен оптически инструмент, като микроскопа, трябва да бъде оборудван с модерни оптични елементи и здрав корпус, за да се осигури дълъг живот, удобна употреба и отчетливи и ясни изображения. Имаме удоволствието да Ви предложим забележителни висококачествени микроскопи на най-добрите цени. Принадлежностите за микроскопи включват набори от микроскопски проби, вариращи от малки (18) до големи (100 броя). Те включват допълнително принадлежности за почистване на оптиката: спрейове, кърпички и пневматични почистващи средства. Тук ще намерите различни принадлежности, които ще Ви позволят да използвате максимално всички елементи на Вашия микроскоп: окуляри, кондензатори, лещи на Барлоу и светлинни източници.

За да изберете микроскоп, изберете категорията и модела на микроскопа. Можете също да изберете няколко модела от различни категории. Изборът и закупуването на микроскоп в онлайн магазина на Zoom’n’Joy стават лесно и удобно.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com