Продуктов каталог
Филтър(1)

Цена

Увеличение, x

Допълнителен

Лупи

Лупите са полезни за широк спектър от прецизни дейности. Тук можете да изберете подходяща лупа за всякакъв вид дейност. Ръчната оптична лупа е подходяща за четене на текстове с малък шрифт. Ръчните оптични лупи са незаменими за ремонтни дейности. В нашия онлайн магазин ще намерите също цифрови, джобни и настолни лупи, както и модели със светодиодно осветление.

Серия
Discovery
Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:

В онлайн магазина Zoom’n’Joy се предлагат всички типове лупи

Има много различни типове лупи. Водещите световни производители на оптично оборудване непрекъснато разширяват функционалните характеристики на тези инструменти. Компании, като Levenhuk, Bresser, Eschenbach и други, използват най-новите постижения на модерните технологии за производство на увеличителни очила. В магазина за оптика Zoom’n’Joy можете да си купите лупи от всяка от тези марки. Гамата на онлайн магазина включва много модели лупи за широк спектър от приложения.

Изберете лупа в онлайн магазина в съответствие с Вашите предпочитания

Преди да закупите лупа, помислете за какво ще я използвате. Лупата с дръжка е отличен избор за краткотрайно наблюдение на малки предмети и четене на кратки текстове. По време на наблюдението лупата се държи в ръцете, а лещите с голям диаметър и голямо увеличение Ви позволяват да видите многото малки детайли на всеки обект.

Сгъваемите лупи са полезни за пътешествениците. Те са леки и се поместват лесно в джоба Ви или в ръчна чанта. Диапазонът на увеличение на тези оптични инструменти може да бъде до 40x. Монтираните на триножник лупи или настолните лупи, са незаменими инструменти за тези, които работят с малки предмети, запояват, занимават се с ръкоделие или ремонт на часовници или бижута. Тези лупи се характеризират с удобна и стабилна конструкция, висококачествени лещи с голям диаметър и широк диапазон на увеличение. Много модели са оборудвани с вградено осветление. Лупите за глава ще станат отлични помощници за бижутери и колекционери. Те са удобни за носене, когато се извършва прецизна работа. Много модели са оборудвани с комплекти взаимозаменяеми лещи, които дават възможност за голям диапазон на промяна на увеличението. Купете лупа от нашия магазин за шиене или извършване на поправки.

Направихме закупуването на лупа в нашия онлайн магазин лесно и удобно. Изберете подходящите параметри във филтрите, сравнете моделите, които харесвате и добавете най-добрия в количката. След това направете поръчка чрез стандартния формуляр. Пратките могат да бъдат доставени на посочения адрес или в пунктове за получаване. Независимо дали се нуждаете от лупа за четене, за занаятчийска работа, за проверка за дребни повреди, за оценка на художествени произведения и бижута, ремонт или от сгъваеми големи модели – онлайн магазинът Zoom’n’Joy предлага висококачествени лупи на достъпни цени.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com