Продуктов каталог
Филтър

Цена

Компаси

Днес много туристи от големите градове се интересуват от туризъм. Във всеки голям магазин можете да си купите компас, палатка, спален чувал и принципно всичко, необходимо за активна почивка извън града. Класическият компас е надежден инструмент за ориентиране. Той никога няма да Ви предаде, понеже не зависи от батерии или от сателитен сигнал. В нашия онлайн магазин има голямо разнообразие от компаси.

Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:

Купете прецизен практичен компас в онлайн магазина

Туристически компаси: цени, описания и характеристики. Кой компас да купите? В нашия онлайн магазин можете да купите туристически компас в зависимост от вкуса и целите си. Дори детският компас ще Ви бъде полезен за ориентиране на картата и овладяване на основните функции на устройството – освен това цената на тези модели обикновено е достъпна. Компасите в здрав метален корпус ще бъдат малко по-скъпи, но такъв модел е по-практичен и надежден. Това устройство няма да се счупи някъде по пътя. Плаващият циферблат е оборудван с лупа. Този течен компас може да бъде отличен подарък за къмпинг ентусиаст или пътешественик.

Можете също да закупите течен компас Levenhuk DC65. Този по-практичен модел има наблюдателно прозорче, което позволява прецизно ориентиране. Магнитната игла е в капсула, напълнена с течност, и херметично запечатана. Тези компаси са най-прецизните и надеждните. Освен това магнитната игла се стабилизира много бързо, което също е практично. Затова опитните пътешественици често предпочитат да използват течни компаси.

Ако сте готови да закупите по-скъп компас от стандартните модели, разгледайте цифровите инструменти. Обикновено такива модели съдържат опции за компас, часовници, GPS навигатор и сензор за времето. Допълнителните опции влияят върху цената на компаса. В нашия онлайн магазин можете да изберете туристически компас, който ще бъде полезен във всяка ситуация. В нашия магазин се предлага широка гама компаси на достъпни цени.

Не пропускайте да прегледате и останалите раздели на нашия онлайн магазин. Ние предлагаме невероятни телескопи, микроскопи, зрителни тръби, бинокли, монокли и друго оптично оборудване от световноизвестни марки. Потребителите от всички възрасти и нива могат да намерят подходящ оптичен инструмент за работа, изследвания или хоби. Наблюдавайте звездното небе или изследвайте малки детайли от света около Вас. Предлагат се и много оптични принадлежности. Ще откриете всички необходими инструменти за почистване на оптиката, допълнителни обективи и образователна литература. Предлагат се и специални серии оптични инструменти за деца.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com