Продуктов каталог
Филтър

Цена

Книги, карти и плакати

Нашият онлайн магазин предлага богат избор от визуални помощни средства, цветни плакати и книги за любителите на астрономията и микроскопията от всички възрасти. Можете да си купите звездна карта във всякакъв формат: такава, която свети в тъмното, която се върти, която се монтирана на стена, за ламиниран плот на маса и дори карта-пъзел за деца. Линията за измерване на растежа Reach for the Sun („Посегни към Слънцето“) на Levenhuk ще помогне на детето да запомни разстоянието между обектите от Слънчевата система. Литературата за космоса и микрокосмоса с ярки илюстрации няма да остави никого безразличен.

Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:

Книги за астрономия за начинаещи

Големите звездни карти са отлични учебни помагала за изучаване на астрономия и декориране на стая. В нашия онлайн магазин ще намерите книги за астрономия за начинаещи, стенни карти, изработени от плътен картон с офсетов лак, или ламинирани настолни карти. Предлагат се южното и северното полукълбо, а Млечният път, съзвездията и най-ярките звезди са обозначени. Ще откриете и информация за планетите и как работи слънчевата система.

Предлагаме въртящи се звездни карти или планисфери от Levenhuk. Те помагат бързо да разберете кои астрономически обекти ще бъдат видими в небето в определено време на определена ширина. Планисферите от Levenhuk са проектирани за Северното полукълбо с ширина 45–63°.

Тук можете да закупите плакат с Луната или Слънцето или да изберете астрономически плакат с цялата Слънчева система. Получете още по-добра цена, като купите и трите продукта (Комплект космически плакати Levenhuk). Тези плакати са не само ярки и атрактивни, но и много информативни – на всеки плакат ще откриете кратко обяснение за представените небесни обекти. Тези плакати са чудесни както за деца, така и за възрастни, очаровани от красотата на Космоса. В този раздел можете също да откриете изключително полезни небесни карти (планисфери), които могат да Ви помогнат да определите координатите на най-популярните небесни обекти.

Нашият онлайн магазин предлага богат избор от визуални помагала, цветни плакати и най-продавани книги за любители на астрономията и изследванията с микроскоп от всички възрасти. Можете да си купите звездна карта във всякакъв формат: такава, която свети в тъмното, която се върти, която се монтирана на стена, ламинирана настолна версия и дори карта пъзел за деца. Линията за измерване на растежа Reach for the Sun („Посегни към Слънцето“) на Levenhuk ще помогне на детето да запомни разстоянието между обектите от Слънчевата система.

В този раздел можете да изберете фантастична книга за астрономия, която да Ви вдъхнови за нови открития. Литературата за космоса и микрокосмоса с ярки илюстрации няма да остави никого безразличен. Levenhuk предлага широка гама от звездни карти, плакати и тематична литература. Образователните и справочните книги са написани от висококвалифицирани специалисти в областта на астрономията. Всички референтни материали съдържат висококачествени илюстрации.

Образователните книги „Космос. Непразната празнота.“ и „Невидимият свят“ запознават читателите с Вселената и микросвета. Книгите са написани на прост и лесен за четене език и съдържат цветни илюстрации. Те учат децата по забавен начин и разпалват интереса им към науката.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com