Продуктов каталог
Филтър

Цена

Инструменти за почистване на оптика

Специалните продукти за грижа за оптиката имат съществено значение за поддържането на оптичните елементи чисти. Те също удължават срока на експлоатация на Вашия телескоп. Тази секция съдържа само качествени принадлежности: спрей за почистване, кърпи за почистване на лещи, сгъстен въздух и др. Те осигуряват възможност за внимателно и правилно почистване от прах, мазнини и замърсявания. Освен това модерните инструменти за почистване на оптиката не оставят нито мъх, нито повреждат антирефлексните покрития на оптиката.

Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:

Комплектът за почистване на оптиката е необходима принадлежност за поддръжка на оптичните инструменти. За да осигурите дълъг експлоатационен живот и остро и наситено изображение през окулярите и лещите на обектива, трябва да осигурите правилната поддръжка.

Използвайте само специални разтвори и кърпички, които не повреждат лещите, антирефлексни и защитни спрейове за почистване на оптичните повърхности. Течният почистващ препарат или спрей за почистване на оптиката позволяват бързо премахване на мазнините, петната и следите, които изкривяват изображението. Меките моливи и малките четки са идеални за почистване на лещите от фин прах. Препоръчваме по всяко време да имате микрофибърна кърпа. Можете да я използвате за сухо и мокро почистване на оптиката и корпуса на микроскопа.

Ако за първи път купувате принадлежности за поддръжка на микроскоп, препоръчваме да опитате с комплект за почистване на оптиката. Спестете пари и купете няколко принадлежности в един комплект, а не купувайте отделни продукти. Комплектите за почистване на оптиката са универсални. Можете да ги използвате за почистване на бинокли, телескопи, микроскопи, зрителни тръби, лупи и очила. Поддръжката помага да се удължи експлоатационният живот на оптиката и да се поддържат нейните оптични характеристики на максимално ниво. В този раздел ще откриете принадлежности за почистване на оптиката от световно известни производители.

Почистващият молив е практична принадлежност за поддръжка на лещите. Всеки собственик на оптичен инструмент трябва да има такъв. Тази компактна и удобна принадлежност ще Ви помогне да премахнете петна от прах, мръсотия и мазнини. Ще можете лесно да се грижите за скъпата и висококачествена оптика. Моливът не поврежда антирефлексните и защитните покрития, както и не оставя петна. Той има малка телескопична четка от едната страна и мека подложка за почистване с почистващ разтвор от другата. По този начин моливът комбинира четка, спрей и почистваща кърпа в един инструмент.

Нашият онлайн магазин предлага много категории принадлежности за оптичните инструменти, включително инструменти за почистване на оптиката, триножници, адаптери, чанти, лещи и образователни книги.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com