Продуктов каталог
Филтър

Цена

Фотографски триножници и стативи

Триножникът е важен за удобни наблюдения. Монтирайте зрителната тръба върху триножник, за да освободите ръцете си и да стабилизирате полученото изображение. Триножникът елиминира вибрациите и прави изображението по-отчетливо. Тук ще намерите специализирани и стандартни фотографски триножници.

Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:

Открийте перфектен триножник за телескоп или бинокъл в магазина Zoom’n’Joy

Защо се нуждаете от триножник за телескоп или зрителна тръба? Тази незаменима принадлежност държи надеждно Вашата оптика и позволява заснемане на остри и ясни снимки по време на наблюдения. Триножникът е полезен също и ако бинокълът е твърде тежък, за да се държи в ръце или в случай че осигурява голямо увеличение. Нещо повече – триножникът Ви помага да избегнете треперенето на ръцете и вибрациите. В нашия онлайн магазин можете да закупите триножник от известните марки производители на оптика: Levenhuk, Bresser и Meade.

Предлагаме настолни триножници и подови триножници в пълен размер. Настолните триножници са компактни и могат да се монтират на маса, перваз на прозорец или дори масичка за кафе. Стандартните настолни триножници са предназначени за леки бинокли, монокли или камери. Този триножник не заема много място: лесно можете да носите такава принадлежност в раница или дори в чанта. Така ще сте винаги подготвени, ако внезапно решите, че искате да заснемете снимка или да наблюдавате птица наблизо: поставете триножника и монтирайте оптичния инструмент върху него лесно и бързо. Освен това настолните триножници обикновено са по-евтини от моделите на подови стойки.

Подовите триножници издържат теглото на тежки телескопи, камери, зрителни тръби или бинокли. Те са идеалният помощник за наблюдения на открито. Тези триножници имат регулируема височина: можете да ги адаптирате индивидуално за височината на всеки наблюдател за удобни продължителни наблюдения. Настройването на триножника и монтажът на оптичния инструмент върху него отнема едва няколко минути. Подовите триножници са универсални: те могат да се използват за наблюдения през деня или нощта, за фотосесии, за астрономически наблюдения, както и за наблюдения на птици. С помощта на триножник ще постигнете стабилен и ясен образ.

Ще Ви е необходим и адаптер за закрепване на оптичния инструмент върху триножника. В този раздел се предлагат и адаптери за закупуване. Открийте триножник с желаната височина и дизайн от известна марка оптично оборудване в този раздел.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com