Продуктов каталог
Филтър

Цена

Фенери

Качественият фенер е необходима принадлежност при туристически поход с палатка или при ловен поход. Той ще Ви помогне да се ориентирате на непознато място и да наблюдавате предмети в условията на ниска осветеност. През нощта използвайте лупа за глава, понеже е по-удобно, ако трябва ръцете Ви да бъдат свободни. За предпочитане е да се избере удароустойчив модел, който не допуска навлизане на влага или прах. По този начин фенерът няма да се повреди, ако падне случайно. В допълнение, фенерът ще влезе в употреба, ако изгасне крушка или колата Ви не може да запали. Джобното фенерче Ви помага да се ориентирате в тъмното и е незаменимо при туристически поход с палатка.

Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:

Изберете фенерче в нашия онлайн магазин

Фенерчето е полезно в много случаи, като например при неочаквана ситуация. За да изберете подходящо фенерче, преценете кога и къде ще го използвате. Например компактното фенерче с 14 LED светлини осигурява ярка осветеност и няма да пречи на пътя. LED светлините имат дълъг експлоатационен живот и консумират доста малко енергия. Можете да купите и малко джобно фенерче. Тази принадлежност не заема много място в чантата или джоба благодарение на компактните си размери: не е по-голяма от батерия АА. Дори една LED светлина е достатъчна за осветяване. Нещо повече: LED светлините издържат по-дълго от обикновените крушки. Освен това в този раздел ще откриете висококачествени фенерчета с функции като регулиране на яркостта, водоустойчив дизайн и удароустойчиви корпуси. Цените на фенерчетата зависят от тяхната яркост, време за работа и други вградени опции.

Има различни видове фенерчета: челници, ръчни или стандартни модели. Челниците са незаменими за извършване на работа на тъмно. Челниците са евтини и освобождават ръцете Ви за вършене на работа. Те се прикрепват към главата с помощта на еластична лента. Техните предимства са очевидни: светлината осветява зоната, към която гледате, а след това можете свободно да използвате ръцете си. Купете челник от нашия онлайн магазин. В нашия магазин ще откриете фенерче с премигващ режим на осветяване, което се използва за сигнализация. Водоустойчивите модели могат да се използват на открито при тежки метеорологични условия. Предлагат се и комплекти за употреба на открито, които включват няколко полезни инструмента, включително фенерче, компас, бинокъл и други принадлежности. Олекотеното фенерче е достъпна и същевременно ценна принадлежност, която трябва да имате вкъщи или в раницата по време на поход.

Можете да научите повече за фенерчетата и да ги поръчате в този раздел на нашия уебсайт. В нашия онлайн магазин ще откриете висококачествено оптично оборудване и много оптични принадлежности и полезни съвременни устройства.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com