Продуктов каталог
Филтър

Цена

Bresser National Geographic

Оптичните и електронните инструменти в тази серия са проектирани съгласно съвместен проект на научните и образователни организации на National Geographic и германския производител на оптични инструменти Bresser. Компанията Bresser беше избрана за съвместна работа поради високото качество на продуктите, известността на марката и популярността на пазара на нейните оптични продукти. Тази гама продукти включва не само оптични инструменти, като телескопи и бинокли, но също и метеорологични станции, радиостанции, батерии, лупи и др.

Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:
ОЩЕ

Серия Bresser National Geographic

Оптичното и електронното оборудване от серията Bresser National Geographic е създадено в сътрудничество между научната образователна организация National Geographic и компанията Bresser, германски производител на оптични инструменти. Продуктовата гама включва не само оптични инструменти, като телескопи и бинокли, но и различни други уреди, включително метеорологични станции, радиа, зарядни устройства, лупи и т.н.

Съвместните разработки на Bresser и National Geographic включват множество съвременни устройства за изследване на света около нас. Микроскопите Bresser National Geographic ще Ви дадат възможност да откриете прекрасния микросвят. Продуктовата гама включва микроскопи, разработени специално за деца, и микроскопи за изследвания и като хоби. Всяка от сериите включва цифрови и биологични модели. Мечтаете да наблюдавате планетите от Слънчевата система, звездите и мъглявините? Насладете се на великолепна гледка към нощното небе с висококачествените телескопи Bresser National Geographic. Не забравяйте да разгледате раздел „Телескопи“ и да изберете подходящ модел.

Вземете бинокъл Bresser National Geographic на поход или обиколка на града, на морския бряг или при полеви наблюдения. Те осигуряват чудесни резултати при всякакво време и предоставят остри и ясни гледки. Изберете любимия си модел от широката гама бинокли. Моноклите National Geographic позволяват наблюдения по всяко време на денонощието. Тези компактни и леки оптични инструменти са най-подходящи за наблюдение на пейзажи или градска архитектура.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com