Продуктов каталог
Филтър

Цена

Увеличение, x

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

Допълнителен

Бинокли

В тази секция ще намерите отлични бинокли Bresser, Levenhuk, Nikon и много други. Тези бинокли са с различни оптични схеми и приложение. Те включват туристически модели, театрални бинокли, бинокли за лов, риболов, наблюдение на птици, компактни или големи модели за полеви и стационарни наблюдения и дори астрономически бинокли.

Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:
ОЩЕ

Купете всички видове бинокли в онлайн магазина Zoom’n’Joy

Биноклите могат да бъдат разделени на много категории в зависимост от тяхната функция и предназначение: ловни, туристически бинокли, астрономически бинокли, театрални бинокли, полеви/военни бинокли, морски бинокли и др.

Биноклите в онлайн магазина Zoom’n’Joy са разделени на няколко категории. Туристическите бинокли са компактни и леки модели за тези, които обичат да пътуват по светло и да извършват наблюдения основно през деня. Полевите/военните бинокли са идеални за решаване на сериозни задачи и за наблюдение извън града. Биноклите за стационарно наблюдение са модели с голяма апертура, с голямо увеличение и се препоръчва да бъдат монтирани на триножник, за да се постигне ясно изображение. Астрономическите бинокли са най-мощният модел с обективи с голямо увеличение и голяма апертура, който дава възможност за наблюдение на небесни обекти от триножник. Такова разделение е полезно, защото то стеснява областта на търсене на необходимия продукт и Ви спестява време и усилия.

Нашият забележителен онлайн магазин предлага богат избор от бинокли за всеки вид наблюдение. Можете да намерите модели с добре балансирано съотношение цена/качество, които могат да бъдат чудесен подарък за човек, който например обича пешеходните преходи или се наслаждава на наблюдение на дивата природа. Можете също така да купите бинокъл като подарък за приятел или роднина. Наблюдаването на небето и Луната с практичен астрономически бинокъл ще спре дъха Ви.

Като всеки друг оптичен инструмент, всички бинокли изискват правилно съхранение и техническо обслужване. В Zoom’n’Joy можете да закупите не само бинокъл, но и чанта за носене, калъф за съхранение и специални продукти за грижа и почистване. Важно е да спазвате правилата за техническо обслужване. Имайте предвид, че безопасното съхранение и редовното почистване във времето осигуряват безопасността на оптиката и дълъг експлоатационен срок с постоянно превъзходно качество на изображението. Всички бинокли в онлайн магазина са снабдени с подробно описание и технически спецификации. Ще получите необходимата информация за биноклите, оптичните елементи, теглото на уреда и съдържанието на комплекта. Можете също така да сравнявате избрани модели от една и съща категория и да изберете този, който предпочитате. Насладете се на богатия ни асортимент и открийте великолепни бинокли за Вашите цели. Можете да закупите бинокъл в нашия онлайн магазин, както и в нашия физически магазин.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com