Продуктов каталог
Филтър

Цена

Допълнителен

Барометри и метеорологични станции

Цифровите и механичните метеорологични станции са точни и безопасни измервателни инструменти. Те се използват за наблюдение на параметрите на климата в домашни условия (температура и влажност), както и за отразяване на промени в атмосферното налягане. Метеорологичните станции също ще бъдат от полза в работилницата или в офиса. Модерните метеорологични станции с външни датчици могат също да следят климатичните условия и да предоставят данни онлайн. Механичните метеорологични станции работят на закрито и използват традиционни измервателни инструменти, включително анероиден (не съдържащ течност) барометър, влагомер, спиртен термометър и електромеханичен часовник.

Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:
ОЩЕ

Купете домашна метеорологична станция в онлайн магазина Zoom’n’Joy

Цифровата домашна метеорологична станция е полезна покупка, независимо дали живеете в голям град или в провинцията. Тя предоставя информация не само за температурата на въздуха или времето навън, но и предупреждава за поледици, както и за много висока или ниска температура. Метеорологичната станция с един екран може да бъде монтирана на закрито или открито, а външният сензор може да бъде разположен на до 30 метра разстояние от нея. Това устройство може да се използва също и като часовник и будилник. В нашия каталог ще откриете цифрова домашна метеорологична станция с три екрана. Тя има същия принцип на работа, но е с различен дизайн. Стилният корпус се предлага с три кръгли дисплея: първият показва времето, вторият – температурата и влажността на въздуха, а третият – датата и часа. Метеорологичната станция може също така и да обработва данни.

Домашните метеорологични станции са полезни устройства, които се използват и за интериорна декорация. Когато купувате домашна метеорологична станция, купувате не просто надеждно и прецизно устройство за определяне на времето, но и стилен аксесоар. Предлагаме метеорологичната станция Bresser National Geographic. Метеорологичната станция е резултат от сътрудничеството между международната компания National Geographic и германската компания Bresser, която произвежда висококачествена оптика. Метеорологичните станции Bresser National Geographic се отличават с високо качество и разпознаваем дизайн.

Времето вече няма да бъде изненада, а климатът в дома Ви също ще бъде под контрол. Професионалните метеорологични станции дори могат да регистрират скоростта и посоката на вятъра, както и нивото на валежите. Особено важно е да имате предвид тези параметри, ако сте в провинцията или планирате пешеходен преход. Предлагаме различни метеорологични станции с високо качество с различни опции. С нашето удобно меню отляво можете да изберете метеорологична станция според Вашите лични предпочитания: със или без осветление, Wi-Fi, анемометър, проектор и други полезни функции. Това устройство е прекрасен подарък за приятел или роднина. Онлайн магазинът Zoom’n’Joy прави пазаруването приятно и удобно.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com