Продуктов каталог
Филтър

Цена

Астропланетариуми

Подарете астропланетариум на дете, което обича да наблюдава нощното небе. Красотата на звездното небе впечатлява и възрастните, поради това ще бъде също отличен подарък и за неговите родители. Това устройство работи на принципа на проектора. Всичко, което трябва да направите, е да го насочите към повърхност, таван или стена със светъл цвят. Вградените двигатели въртят това устройство, като имитират въртенето на небесната сфера, също така програмата може да прожектира и „падащи звезди“. Наблюдавайте звездите дори в облачен ден!

Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:

Астропланетариумът представлява хиляда съзвездия над главата Ви!

Нощното небе вълнува хората от векове. Това вдъхнови изобретателите да създадат домашен планетариум. Това устройство работи на принципа на проектора. Трябва само да го насочите към леко монотонна повърхност, като стена или таван. Вградените драйвери завъртат това устройство, имитирайки въртене на небесна сфера. Програмата дори може да имитира падащи звезди. Можете да закупите домашен планетариум като подарък за своите син или дъщеря. Детето ще може да гледа звездите, дори когато небето е облачно. Астропланетариумът ще е интересен не само за децата, но и за цялото семейство. Предлагат се и цифрови версии на домашните планетариуми. С програмите, инсталирани в цифровите планетариуми, можете да пътувате из Вселената и да научите много за планетите и звездите.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com