Продуктов каталог
Филтър

Цена

Екшън камери

Екшън камерата е малка и лека цифрова камера, която е отлична за запис на видеоматериали и заснемане на бързо движещи се сцени. Тя е перфектна за снимане на екстремни спортове, подводен спорт, скачане с парашут и мотоциклетни и автомобилни състезания. Компактната камера може да бъде закрепена към почти всяка повърхност. Екшън камерите осигуряват възможност за запис на видеоматериали в различни режими и заснемане на серия от снимки. Усъвършенстваните модели предлагат безжичен пренос на данни чрез Wi-Fi и осигуряват качество на изображението с резолюция 4K. Тази секция включва също и камери за арматурното табло.

Сортиране по
Препоръчани
Популярност
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
Преглед:

Намерете предпочитана екшън камера в нашия онлайн магазин

Zoom’n’Joy предлага селекция от най-добрите екшън камери. Тези компактни устройства позволяват заснемане на изображения и записване на видеоклипове в движение. Много запалени сърфисти, сноубордисти или скачащи с бънджи купуват екшън камера, която става техен безценен помощник. Тя Ви предоставя възможност да гледате записи у дома, да преживеете отново вълнуващи моменти и да ги споделите с приятелите и семейството си. Тя също така е страхотно устройство, което можете да вземете със себе си на пътешествие, където и да отидете.

Основното предимство на екшън камерата е компактният и олекотен дизайн. Тя няма да Ви натежи и ще запише всички важни моменти. Повечето екшън камери са с непромокаеми корпуси, които предпазват устройствата от дъжд или сняг. Можете да използвате непромокаема екшън камера и когато практикувате водни спортове. Нещо повече – някои модели могат да работят под вода до 30 m дълбочина. Екшън камерите разполагат с различни ъгли на видимост: 140°, 360° или дори 720°. Когато използвате камера с широко зрително поле, получавате спиращи дъха изображения и видеоклипове, тъй като можете да видите повече и да създадете ефект на присъствие. Камерите с опция Wi-Fi помагат за бързото прехвърляне на изображенията и видеоклиповете на компютър или смартфон.

Можете да изберете подходящ модел според Вашите лични предпочитания в широк ценови диапазон. Цените на екшън камерите зависят главно от техните спецификации. Усъвършенстваните екшън камери, които се отличават с най-широко зрително поле, най-доброто качество на изображението и режим на поточно предаване, се предлагат на по-висока цена. Междувременно моделите със стандартен набор от опции се предлагат на по-достъпни цени. В този раздел ще намерите и видеорегистратори за автомобили.

Онлайн магазинът Zoom’n’Joy предлага богата селекция от висококачествено оптично оборудване. Ще откриете телескопи, микроскопи, бинокли, зрителни тръби и принадлежности от световноизвестни производители на оптика: Levenhuk, Bresser, Meade и други на нашия уебсайт. Удобното меню във всяка продуктова категория ще Ви помогне да намерите точния продукт, който търсите.

logo
YouTubeInstagramFacebookLinkedIn
Zoom’n’Joy® is a registered trademark. © 2022 Zoom’n’Joy
© 2022 Discovery or its subsidiaries and affiliates. Discovery and related logos are trademarks of Discovery or its subsidiaries and affiliates, used under license. All rights reserved. Discovery.com